Őrző-védő kiképzés

„ A német juhászkutya tenyésztése használati kutyák tenyésztését jelenti, ez kell, hogy mindig a célunk legyen, vagy fel kell hagynunk a német juhászkutyák tenyésztésével”.

Max von Stephanitz

Biteworkhu

A személy-védőkutya kiképzés célja, hogy egyfajta „testőrkutyát”, egy olyan munkakutyát biztosítsunk a képzésen résztvevők számára, mely kutyák képesek az egyre romló közbiztonsági viszonyok között is a gazda, a család, illetve a tulajdon jogos védelmére, de emellett a városi együttélés diktálta szabályok szerinti életvitelre is, valamint minden körülmények között vezethetőek a gazda parancsai által. A kiképzés során a szolgálati kutya kiképzés, a KNPV (Koninklijke Nederlandse Politiehond Vereniging, Holland Királyi Rendőrkutya Szövetség), illetve egyéb őrző-védő sportok kiképzési metodikáinak felhasználásával megtanítjuk kutyáját a gazdát érő közvetlen támadások határozott, hatékony elhárítására, vagy a felmerülő egyéni igények szerint akár családtagok, gépjármű, ingatlan, vagyontárgyak védelmére is. A kutya kiképzése elsősorban franciabundán (teljes testfelületen fogáslehetőséget biztosító védőruha) történik, de nagy hangsúlyt fektetünk a rejtett védőkaros őrző-védő munkára is. A tréningek során a kutyáját megtanítjuk az ilyen típusú őrző-védő munkára éppúgy szabadban, mint zárt térben, változatos zavaró körülmények elviselésére, illetve egyéni-a való életből elesett- szituációk közötti őrző-védő munkavégzésre is.

Hívjon bizalommal, ha biztonsága, vagyona, családja védelmében őrző-védő célra kiképzett kutyára van szüksége! Igény szerint segítséget nyújtok  a  kutya kiválasztásában is, annak érdekében, hogy az egyéni igényeknek és elvárásoknak legjobban megfelelő kutyát megtalálva tudjuk elkezdeni kutyája kiképzését!

Helpher C categoryHelpher licence Referenciák, videofelvételek néhány általunk képzett kutyáról:

Személyvédelem lakásban, kertben:Személyvédelem utcai körülmények között:

Elrejtőzött személy felkutatása, fogással: 

2015. évi Szolgálati és Őrző-védő Kutyák Országos Versenye IV. helyezés

2014. III. Szolgálati és Őrző-védő Kutyák Országos Versenye III. helyezés :


2013. évben megrendezett II. Országos Szolgálati és Őrző-védő Kutyák Versenye, negyedik helyezés:

Személy-védőkutya kiképzés:

További videókért látogassa meg Youtube csatornámat!

yt-brand-standard-logo-95x40