Valamennyi bejegyzés

Eladó kutyák

Köszönjük érdeklődését,de pillanatnyilag nincs eladó kutyánk!

Eladó kutyák bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Házőrző teszt

Sok, az őrző-védő kiképzésben kevésbé járatos kutyatulajdonos él abban a téves tudatban, hogy a kerítés mögötti megszokott biztonságból vadul ugató kutyája képes az ingatlant, vagy a gazdát érő közvetlen támadások határozott, hatékony elhárítására, vagy akár a családtagok, gépjármű, vagyontárgyak védelmére … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Házőrző teszt bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Cikkek

Cikkek bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Tenyésztés

„A használhatóság a szépség egyetlen kritériuma” Max von Stephanitz A nálunk született almokból rendszeresen eladásra kerül egy-egy megtartott növendék kutya szolgálati célokra, ezen növendék kutyák a helyszínen megtekinthetők , munkájuk kipróbálható. A szolgálati vonalra is történő értékesítésből eredendően igen nagy … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Tenyésztés bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Kapcsolat

Nagyobb térképre váltás További videók:

Kapcsolat bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Videók

Őrző-védő tréning 4,5 hónapos korban: További videók:

Videók bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Őrző-védő kiképzés

„ A német juhászkutya tenyésztése használati kutyák tenyésztését jelenti, ez kell, hogy mindig a célunk legyen, vagy fel kell hagynunk a német juhászkutyák tenyésztésével”. Max von Stephanitz A személy-védőkutya kiképzés célja, hogy egyfajta „testőrkutyát”, egy olyan munkakutyát biztosítsunk a képzésen … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Őrző-védő kiképzés bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Engedelmességre nevelés

„Minden nevelés és kiképzés titka, a meglevő hajlamok helyes felismerése és alkalmazása” Max von Stephanitz – 1923. A kutyakiképzésre jelentkező gazdák számára lehetőséget akarok nyújtani arra, hogy a legmodernebb etológiai kutatásokra épülő kiképzési metodikákat és fogásokat megismerhessék, ezáltal a kutyájuk … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Engedelmességre nevelés bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva